Jump to content


Photo

BUG: Property Popup on Branch Explorer (An error occurred processing your request.)


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 SilverKnight

SilverKnight

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 posts
  • LocationIdaho, USA

Posted 27 June 2013 - 11:40 PM

Using 4.1.10.454 - Vigo, hovering over a change set that has no comment causes the "An error occurred processing your request." message to appear.

 

It appears that every other change set that has a comment works fine, just not the ones where I did a merge and didn't add a comment, though clicking on the CS and viewing the properties has the correct info.

 

Attached File  BranchExplorer-error.PNG   29.76KB   9 downloads

 

The error goes away if I manually add a comment in the properties pane and save it for that change set.



#2 manu

manu

    Advanced

  • Administrators
  • 2,454 posts

Posted 28 June 2013 - 12:27 PM

:S I cant' reproduce the issue.

 

Can you please enable the Plastic SCM stacktrace and send us the full log?

 

You can enable it by adding <StackTrace>YES</StackTrace> to your client.conf file.



#3 SilverKnight

SilverKnight

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 58 posts
  • LocationIdaho, USA

Posted 28 June 2013 - 05:11 PM

Sure thing.... Here you go - the log file after enabling stacktrace

 

Attached File  plastic.log.txt20130628-09.log.txt   51.37KB   1 downloads

 



#4 manu

manu

    Advanced

  • Administrators
  • 2,454 posts

Posted 01 July 2013 - 08:41 AM

Thanks, I'm able to reproduce the issue.

 

It's a graphical issue so it's pretty isolated.



#5 luis

luis

    Advanced Member

  • Administrators
  • 152 posts

Posted 03 July 2013 - 08:53 AM

This is now fixed in the new public release Plastic SCM 4.1.10.457.

 

Sorry for the inconveniences.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users