Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'client'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Plastic SCM
    • General
    • Installation and configuration
    • Unity 3D
    • Plastic SCM on Mac
    • Plastic SCM on Linux
    • Gluon
    • Git interop
    • Integrations
    • Community Edition
    • Branching and merging
    • Announcements
  • Plastic SCM 4.0 Beta (Closed)
  • Plastic Cloud
    • General
    • Configuration
  • SemanticMerge
    • General
    • License
    • SCM's configuration
    • Share your experience!
    • External Parsers
  • GitJungle
  • Method History for Subversion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 15 results

  1. Good Day - Is there a way to get the exact version of an installed Plastic server and client? Thanks, Tom
  2. mendozaa265

    Client.conf root element is missing

    Hi, So I had the following issue just pop up. I believe that this might have been triggered by a lack of disk space when doing a push or adding something maybe? All I know is that plastic was working for me this morning. I could push/pull and do everything. Now every time I start plastic I get that error. The actual image is attached but it's similar to the title. I have no clue where to move from here. I tried fully uninstalling Plastic and re-downloading it and I still have that issue so I'm a bit lost. Do you all know what could be up with this? Thanks in advance, Adrian
  3. Hi, I'm trying to install older version of plastic 5.0.44.X (freshly downloaded from https://www.plasticscm.com/download/5.0.44.767 -> Mac OSX -> Server installer) on macOs Sierra 10.12.3. I got a few errors about creating dynamic links during installation but it was only dynamic links. However when I'm trying to run the client I'm getting error: Error running /Applications/PlasticSCM/client/plastic --configure /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 12: xmodmap command not found same with line 14 16 18 and later on some unhandled expceptions How can I install plastic on my mac? I managed to install the newest version before, but my server runs on 5.0.44 and I got an error that version is incompatible. EDIT: /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 12: xmodmap: command not found /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 14: xmodmap: command not found /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 16: xmodmap: command not found /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 18: xmodmap: command not found Unhandled Exception: System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for System.Windows.Forms.WindowsFormsSynchronizationContext ---> System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for System.Windows.Forms.ThemeEngine ---> System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for System.Windows.Forms.ThemeWin32Classic ---> System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for System.Drawing.KnownColors ---> System.TypeInitializationException: An exception was thrown by the type initializer for System.Drawing.GDIPlus ---> System.DllNotFoundException: /Applications/PlasticSCM/mono/Versions/2.6.4/lib/libgdiplus.dylib at (wrapper managed-to-native) System.Drawing.GDIPlus:GdiplusStartup (ulong&,System.Drawing.GdiplusStartupInput&,System.Drawing.GdiplusStartupOutput&) at System.Drawing.GDIPlus..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 --- End of inner exception stack trace --- at System.Drawing.Graphics.FromHdcInternal (IntPtr hdc) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.XplatUIX11.Finalize () [0x00000] in <filename unknown>:0 --- End of inner exception stack trace --- at System.Drawing.Color.get_Black () [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.ThemeWin32Classic..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 --- End of inner exception stack trace --- at System.Windows.Forms.ThemeVisualStyles..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.ThemeEngine..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 --- End of inner exception stack trace --- at System.Windows.Forms.SystemInformation.get_MenuAccessKeysUnderlined () [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.Control..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.Control:.ctor () at System.Windows.Forms.WindowsFormsSynchronizationContext..cctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 --- End of inner exception stack trace --- at System.Windows.Forms.Control..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.ScrollableControl..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.ContainerControl..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.Form..ctor () [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.MessageBox+MessageBoxForm..ctor (IWin32Window owner, System.String text, System.String caption, MessageBoxButtons buttons, MessageBoxIcon icon, Boolean displayHelpButton) [0x00000] in <filename unknown>:0 at System.Windows.Forms.MessageBox+MessageBoxForm..ctor (IWin32Window owner, System.String text, System.String caption, MessageBoxButtons buttons, MessageBoxIcon icon, MessageBoxDefaultButton defaultButton, MessageBoxOptions options, Boolean displayHelpButton) [0x00000] in <filename unknown>:0 at (wrapper remoting-invoke-with-check) System.Windows.Forms.MessageBox/MessageBoxForm:.ctor (System.Windows.Forms.IWin32Window,string,string,System.Windows.Forms.MessageBoxButtons,System.Windows.Forms.MessageBoxIcon,System.Windows.Forms.MessageBoxDefaultButton,System.Windows.Forms.MessageBoxOptions,bool) at System.Windows.Forms.MessageBox.Show (IWin32Window owner, System.String text, System.String caption, MessageBoxButtons buttons, MessageBoxIcon icon, MessageBoxDefaultButton defaultButton) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Codice.I3.I3MessageBox.Show (IWin32Window window, System.String text, System.String caption, MessageBoxButtons buttons, MessageBoxIcon icon, MessageBoxDefaultButton defaultButton) [0x00000] in <filename unknown>:0 at Codice.I3.I3MessageBox.Show (System.String text, System.String caption, MessageBoxButtons buttons, MessageBoxIcon icon, MessageBoxDefaultButton defaultButton) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ce.a (System.String A_0, System.String A_1, MessageBoxIcon A_2, IWin32Window A_3) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ce.a (System.String A_0, System.String A_1, MessageBoxIcon A_2, ISynchronizeInvoke A_3, IWin32Window A_4) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ce.a (System.String A_0, MessageBoxIcon A_1, ISynchronizeInvoke A_2, IWin32Window A_3) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ce.a (System.String A_0, System.Exception A_1, MessageBoxIcon A_2, ISynchronizeInvoke A_3, IWin32Window A_4) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ce.a (System.String A_0, System.Exception A_1, MessageBoxIcon A_2) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ce.b (System.Exception A_0) [0x00000] in <filename unknown>:0 at xk.a (System.String[] A_0) [0x00000] in <filename unknown>:0
  4. I had to reinstall my Windows and all my applications. After reinstall the Plastic SCM is giving me this error no matter what I try: User unknown jeffpk@worldwizards.net. We just upgraded Cloud security. Now you need a valid plasticscm.com user. If you already have one, just enter the credentials. If the problem persist, restart your Plastic client. Sorry for the inconveniences..
  5. I can't find the code review features in the linux client. Is there anything to do to enable it or is it missing ? If it's missing, where can I get a list of the missing features present in the Windows client but not on Linux or Mac ? Thanks, Fabien
  6. Hi, I want to use the Plastic SCM Version 5.4.16.696 on Windows OS. I am already using the Versions 5.4.6.511 and 4.1.10.500 parallel in that machine with out any problem. I am using the Binary Files which can be downloaded from the Homepage. So I created a third Folder whith the newer Version and set it up. The Server is running properly in the Console mode, see attached File. In MS SQL I can see that the new Version has created the Default repositories. If I try to configure the Client on the same or on another machine, I get following error: The specified server localhost:9187 is not a valid Plastic server. See olso attached file. I also tried to use only the newest Plastic SCM. The same error occured. I hope you can help me.
  7. manish

    Plastic Client Crash

    Hello, We seem to be able to consistently crash the Plastic Client (at least on the Windows build) with the following steps: 1. Have server archive a file in the repo 2. Do *NOT* add an ExternalConf file to the sever 3. This causes the client sync to display a pop-up to provide the archive file locally 4. Click the "..." button to attempt to browse to a file 5. The client hangs after clicking "...", we have to kill the process We are able to do this with at least the builds of PlasticSCM-5.4.16.688 PlasticSCM-5.4.16.686 Thanks!
  8. I am looking for a download of the x11 version of the OSX 5.4 plastic client but I cannot find a download link anywhere, can someone point me to where this might be?
  9. Hello Plastic Community, New user of PlasticSCM here, but not new to DVCS. I'm attempting to install and use PlasticSCM for the first time on this Linux machine, but I'm encountering a client crash. The short description: Plastic ($ plastic) crashes if I attempt to setup an SSL connection. I've attached the command line output form the crash. Help, please. The background: I'm running Ubuntu 14.10. I've installed the Linux client per the Plastic instructions. Checking ps waux, the plasticd process is running. I used scm.[ourserver].com:8088 I checked the "Use encryption (SSL)" checkbox I clicked the "Connect" button At this point, the process pops up a new window, then crashes before drawing anything in it. The title of this popup window is "Hostname mismatch in secure connection". I'm new to Plastic, but very well versed in Linux, administration, and DVCS in general, so any further information I can provide, or suggestions for how to fix this issue would be much appreciated. Thanks! Kevin crash_info.txt
  10. wrani

    Eclipse plugin ( ubuntu )

    Hi, I don't see the eclipse plugin for plastic scm. I figured I need to run the installer again and check the plugin installation. how do I do that ? Eclipse is 3.7.2 cm is 4.1 ubuntu 12.04 Thanks, Ran
  11. Hi, I don't see the eclipse plugin for plastic scm. I figured I need to run the installer again and check the plugin installation. how do I do that ? Eclipse is 3.7.2 cm is 4.1 ubunto 12.04 Thanks, Ran
  12. I have a PlasticSCM installation in use for about a year with no recent problems, until client machines suddenly stopped connecting to the Plastic server. I'm not aware of any change on the server machine that might have caused this. The only indication of a server problem, other than clients not connecting, is the following OS X console log entry: com.apple.SystemStarter[39] Unable to start PlasticSCM server. Refer to the plastic.server.log file, placed in the plastic server location, for more details. FAILED Server status looks good, Manually stoping and starting the server seems OK, but does not change the condition. I have restarted the computer (power cycle cold restart), still no change. Based on the information below, can you suggest the next troubleshooting steps? Thanks and best regards, -Glen OS X 10.6.8 - with recent updates $ cm version 5.0.44.505 (community edition, two developers, four (?) projects) DB: SqLite Plastic GUI Client Connection timed out Plastic client can't continue and will be closed Plastic cli $ cm li (~30 second delay) Error: No channel found trying to connect to [dev:8087 (unreachable)] Plastic server - From cli on the machine hosting the plastic server $ plasticsd status PlasticSCM server is started (pid 1466) $ sudo plasticsd stop Stopping PlasticSCM server: OK $ sudo plasticsd start Starting PlasticSCM server: OK $ cm li (~30 second delay) Error: No channel found trying to connect to [dev:8087 (unreachable)] $ cm li --server=dev:8087 (~30 second delay) Error: Connection timed out OS X Console log: 1/28/14 9:48:40 PM com.apple.SystemStarter[39] Plastic SCM starting up 1/28/14 9:48:40 PM com.apple.SystemStarter[39] Starting PlasticSCM server: 1/28/14 9:48:41 PM com.apple.SystemStarter[39] /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 12: xmodmap: command not found 1/28/14 9:48:41 PM com.apple.SystemStarter[39] /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 14: xmodmap: command not found 1/28/14 9:48:41 PM com.apple.SystemStarter[39] /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 16: xmodmap: command not found 1/28/14 9:48:41 PM com.apple.SystemStarter[39] /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 18: xmodmap: command not found 1/28/14 9:48:44 PM com.apple.SystemStarter[39] Unable to start PlasticSCM server. Refer to the plastic.server.log file, placed in the plastic server location, for more details. FAILED Plastic.server.log 2014-01-28 21:48:51,934 e6dfe80e-2a82-4f4b-9003-955e619f81bb root at Server:Dev-Mac-WS.local INFO Transaction - Transaction timeout -> 120000ms 2014-01-28 21:48:55,636 root at INFO Channel - 'sinklevel' compression mode set. all metadata will be serialized 2014-01-28 21:48:55,637 root at INFO Channel - 'BufferPoolMax' is set to '10'. It sets the maximum number of available buffers for object data transfers 2014-01-28 21:48:55,637 root at INFO Channel - 'SerializationObjectsAtSink' is set to 'True'. True means SerializationBase descendants are directly written into the response buffer 2014-01-28 21:48:55,679 root at INFO Channel - Start listening 2014-01-28 21:48:55,683 root at INFO Channel - 'sinklevel' compression mode set. all metadata will be serialized 2014-01-28 21:48:55,683 root at INFO Channel - 'BufferPoolMax' is set to '10'. It sets the maximum number of available buffers for object data transfers 2014-01-28 21:48:55,684 root at INFO Channel - 'SerializationObjectsAtSink' is set to 'True'. True means SerializationBase descendants are directly written into the response buffer 2014-01-28 21:48:55,686 root at INFO Channel - Using certificate file ssl-certificate.pfx 2014-01-28 21:48:55,870 root at INFO Channel - Start listening
  13. idursun

    Exception at Client start

    Hi, I am currently evaluating Plastic SCM for our company. I have chosen the backend to be postgresql server but encountered the following error: 2013-04-24 17:30:26,466 (null) NT AUTHORITY\SYSTEM at (null) ERROR Codice.CM.Server.RepositoryHandler - key=value argument incorrect in ConnectionString Parameter name: poolİng at Npgsql.NpgsqlConnectionStringBuilder.GetKey(String key) at Npgsql.NpgsqlConnectionStringBuilder.set_Item(String keyword, Object value) at System.Data.Common.DbConnectionStringBuilder.set_ConnectionString(String value) at Npgsql.NpgsqlConnectionStringBuilder..ctor(String connectionString) at Npgsql.NpgsqlConnection..ctor(String ConnectionString) at dh.b(String A_0) at Codice.CM.Data.BaseDataManager.CreateRepositoriesData() at Codice.CM.Server.RepositoryHandler.InitService() 2013-04-24 17:30:26,518 (null) NT AUTHORITY\SYSTEM at (null) INFO Channel - Start listening 2013-04-24 17:30:26,519 69457f7b-19c0-412c-ab91-562487a34295 NT AUTHORITY\SYSTEM at Server:IDURSUN2 INFO Transaction - Transaction timeout -> 120000ms 2013-04-24 17:30:26,528 69457f7b-19c0-412c-ab91-562487a34295 NT AUTHORITY\SYSTEM at Server:IDURSUN2 ERROR Trigger - There was an error loading the triggers. Error: key=value argument incorrect in ConnectionString Parameter name: poolİng 2013-04-24 17:30:37,362 (null) NT AUTHORITY\SYSTEM at (null) INFO Channel - ThreadPool MaxThreads = 32 2013-04-24 17:30:37,363 (null) NT AUTHORITY\SYSTEM at (null) INFO Channel - ThreadPool MinThreads = 8 2013-04-24 17:30:37,393 (null) NT AUTHORITY\SYSTEM at (null) ERROR Codice.CM.Server.RepositoryHandler - key=value argument incorrect in ConnectionString Parameter name: poolİng at Npgsql.NpgsqlConnectionStringBuilder.GetKey(String key) at Npgsql.NpgsqlConnectionStringBuilder.set_Item(String keyword, Object value) at System.Data.Common.DbConnectionStringBuilder.set_ConnectionString(String value) at Npgsql.NpgsqlConnectionStringBuilder..ctor(String connectionString) at Npgsql.NpgsqlConnection..ctor(String ConnectionString) at dh.b(String A_0) at Codice.CM.Data.BaseDataManager.CreateRepositoriesData() at Codice.CM.Server.RepositoryHandler.InitService() 2013-04-24 17:30:37,395 8cfd59f2-9071-4f8a-a19e-b846b0864970 NT AUTHORITY\SYSTEM at Server:IDURSUN2 ERROR Trigger - There was an error loading the triggers. Error: key=value argument incorrect in ConnectionString Parameter name: poolİng Note the İ letter in "pooling". I have other problems with SQL Server, SQL Server CE and Sqlite backends as reported here: http://www.plasticscm.net/index.php?/topic/1387-branch-explorer-error/ Are these going to be fixed any time soon?
  14. I posted this topic in the user voice system, but wanted to add some details. http://plasticscm.uservoice.com/forums/15467-general/suggestions/3847356-integrate-the-repository-configuration-plastic-co Having your client configured for only a SINGLE plastic server is really a pain - especially since I have 2 active servers I wan't to pull work from. And, each has it's own bug tracking link/setup, which has to be reconfigured every time I want to switch from one to the other. I'd like to be able to configure multiple servers each with their own preferences and be able to switch between them from the Plastic GUI. - as shown in the attached image. I don't think any of the older tools (CVS, SVN, VSS, etc) restrict the user to a single server, or require re-configuration to connect to a different one.
  15. I just updated to the latest Mac Client, and when i restarted after install, the client is completely locked up. I tried to find any config files that had local client config in them and reset them, but the client always comes up in the same non-functional state. I've also uninstalled & reinstalled a number of times, but the client always comes up in the same bad state. I really can't work until I can apply some shelved changes to my workspace. Any suggestions? Paul
×