Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'server'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Plastic SCM
    • General
    • Installation and configuration
    • Unity 3D
    • Plastic SCM on Mac
    • Plastic SCM on Linux
    • Gluon
    • Git interop
    • Integrations
    • Community Edition
    • Branching and merging
    • Announcements
  • Plastic SCM 4.0 Beta (Closed)
  • Plastic Cloud
    • General
    • Configuration
  • SemanticMerge
    • General
    • License
    • SCM's configuration
    • Share your experience!
    • External Parsers
  • GitJungle
  • Method History for Subversion

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 27 results

  1. Hello, unfortunately I am having troubles with Plastic SCM cloud since day one. When I open client GUI whatewer I do error appears: No connection could be made because the target machine actively refused it 127.0.0.1:8087 As far as I understand the problem, plastic cloud works with two servers. There is local server and there is cloud server. It looks like local server cannot start for some reason. I've tried to start it manually by going to ProcessManager->Services and starting "Plastic Server 5" service. It starts but then it stopps immediately. My OS is Windows 10 Pro. There are no logs under C:\Program Files\PlasticSCM5\server that I can attach. cheers, Dawid
  2. mendozaa265

    Trying to clean up server repository

    Hi, So my team has been using a repo to push different builds for different projects and have run out of space on the drive we're using. We unfortunately just had everything on separate branches in a deployment repo. Since we don't really need the builds anymore is there an easy way to clean this up? We can't hard delete branches and I'm not sure what's going on with the blobs but that is where all the memory is taken up. Is there anything we can do about that?
  3. Hi, I'd like to know if it is possible a way to manage more than one PlasticSCM server on a Linux machine with CentOS 6.3. In my office we have several projects that would be interested in connecting to their respective PlasticSCM servers. I've read this topic: But it seems a little tough to me. Is there any other easier way, or is this the only way we currently have to manage several servers in one single machine? Thanks for your help. Regards.
  4. Xorcist

    Version Identification (Server)

    Correct me if I am wrong, but it appears that there is no way to get version information about the server from either the Plastic Client GUI nor the CM CommandLine. If fact it appears even accessing the web admin for the server doesn't display any version information about the server itself?!?!! I finally found this information by inspecting the executable on the server (which I luckily had access to and found to be v6.0.16.1765), but that seems a bit extreme just to get the version number. If there is no way do get this information from the client, can we please get that in as a feature request. Seems like an important piece of information when debugging issues between clients and servers.
  5. Hi As far is I know the webadmin page cannot be accessed via https / ssl yet. As I'm currently running my plasticscm on an linux server with nginx handling all incoming requests (and requires ssl for all ports) i was trying to get access the webadmin via a proxy forwarding. (internally nginx connects normally in non-ssl way the webadmin-server) Unfortunately the webadmin server does not accept this somehow (get a 404). I assume the webadmin server blocks proxy requests but it could also be that my nginx config is not properly set up. Or do i have to wait until the webadmin supports ssl-certificates? best Fabian
  6. Hello, I'm new to plasticscm and I'm trying to setup RepliKate on my ubuntu server but I'm having trouble with the command getting stuck waiting for my cloud credentials and I couldn't find how to work around this problem. Here is what I've done so far: 1. Compiled RepliKate,copied the files to /opt/plasticscm5/replikate and set proper permissions: 2.Executed RepliKate using plastic's copy of mono: 3. The command gets stuck there and if i try running the last printed line, i get the following: I'm assuming the same prompt happens during RepliKate execution but I cant find how to fix this. Any suggestions? Thanks =)
  7. Good Day - Is there a way to get the exact version of an installed Plastic server and client? Thanks, Tom
  8. Some partial xlinks were set up on a repo early on. We are now migrating to a new server. I have replicated the repo to the new server and shut down the old server. I am now unable to checkout the repo from the new server; as I receive the following error No directory is made nor are any files retrieved. This receives the same error when using the client gui How can I fix this issue. Is there a way of just changing the xlink to be relative?
  9. SO, since apt-get still doesnt work in Ubuntu 16 I downloaded the zip instead. I mostly got it working but there are stil a few issues: (1) Some of the tools seem to be looking for the "themes" directory in my home rather then the server folder. Is the some environet variable I have to set like a JAVA_HOME? (2) Server doesnt seem to be running and Im not sure how to start it. There is no sample init.d that I could find in the server download and install.
  10. Yesterday I restarted my computer for the first time after downloading Plastic. Now when I try and go on to Plastic I am getting an error that says "No connection could be made because the target machine actively refused it 127.0.0.1:8084" and "Cannot retrieve license information from the Plastic SCM server". In my services the Plastic Server 5 service says it is stopped and when I try and run it it says starting and then goes back to stopped. I am using Plastic to work on a project with others and I need this working to submit my work so far.
  11. Hi ! I would like to change global perlmissions for users of my plastic servers, allowing them to "move" any object they want in the repositories. For example i've got a file named "file.php" and I am the owner of this file. If someone wants to rename it to "awesome-file.php", then they are prompted that they have not the rights to do it. Client side I can define rights file by file in the repositories, allowing users to move them (see attachement), but I would like to define it by default from the server side directly. Where can I manage the global users rights / permissions on my server ? Note : I'm on a linux Server.
  12. Hi, I'm trying out PlasticSCM Team/Enterprise and got a 30day 5 user license on the server. When I imported a repo from github, all my seats were taken up by users from the github repo. Running "cm licenseinfo" yields something like this: Plastic SCM license information: * User-license information: aaa ACTIVE bbb ACTIVE ccc ACTIVE ddd ACTIVE eee ACTIVE fff ACTIVE ddd ACTIVE eee INACTIVE (Not licensed) ggg INACTIVE (Not licensed) hhh INACTIVE (Not licensed) iii INACTIVE (Not licensed) .... ... .. I've had to manually go into deactivate the users I don't care about, and activate those I do. But now I have a bunch of users in licenseinfo that I just want to get rid of wholesale to make user license management a little easier. So, how do I do that? In a more explicit example, after activating the users I care about, and deactivating those I do not, I end up with something like this: Plastic SCM license information: * User-license information: aaa ACTIVE bbb ACTIVE ccc ACTIVE ddd INACTIVE (Not licensed) eee INACTIVE (Not licensed) fff INACTIVE (Not licensed) ddd INACTIVE (Not licensed) eee INACTIVE (Not licensed) ggg INACTIVE (Not licensed) hhh INACTIVE (Not licensed) iii INACTIVE (Not licensed) .... ... .. I wish to keep users "aaa", "bbb", and "ccc", obliterate the rest, so that when I run "cm licenseinfo" I am left with: Plastic SCM license information: * User-license information: aaa ACTIVE bbb ACTIVE ccc ACTIVE --------------------------------------- Licensed to: Plastic SCM extended trial license - My Name Expiration date: 2/19/2017 4:57:15 PM Edition: enterprise Total licensed users: 5 Total activated users: 3 Total available users: 2 --------------------------------------- How do I do that? Thanks!
  13. Hello. Help! Thanks.
  14. bastos71230

    Use Plasctic SCM client for Git Repos

    Hello, I would like to use the plastic SCM client for Git Repos. The problem is I need a Plastic server to create a "Bridge Repository" to make it works and use "Replication > Sync with Git" to contribute to thos Git projects. So I downloaded the Plastic SCM installer, selecting Server and Client components during installation, but when I try to configure my local server, the application asks me to enter licence informations, but I don't have one ! Is it mandatory to buy a licence, just to use the server for only one person in local, just to create "Bridge Repositories" ? I know there are free licences but we have to send informations about our projects, etc... And those projects have to be non-profit. Unfortunatly the projects I work are for my Job, so I think I wo't be able to obtain a free license :/ It would be really disappointing being not able to use a server freely for only one developper, because the Plastic SCM client interface is just very nice and intuitive comparing to SourceTree or others client applications... Thanks for your replies !
  15. TLDR: How might we migrate from our OSX team server and all of it's repositories, branches, etc to a new windows machine? I can't find any cross platform migration tips. The PlasticSCM Server for OSX, in a word, Sucks. While the client has gotten MUCH better in the last year, the server is a total PITA when something goes wrong. There are essentially no docs or guides specific to very mundane and regular CLI admin issues such as: replacing the token (running through server config and specifying a new token doesn't do it, yay), there is no GUI client for admin, etc. etc. After wasting days on several occasions for support to get back to us, or trying to piece things together from the forums, and then verify that they apply to the newer versions of plastic, we're considering migration of our repos to a windows server so we can actually USE the docs, and gui admin client etc. I'll start speccing a new server machine while I wait for I don't know how long for support to answer my last ticket about our license issue. One more day of labor wasted by a new employee because he can't pull our project down Andrew
  16. Hi, I want to use the Plastic SCM Version 5.4.16.696 on Windows OS. I am already using the Versions 5.4.6.511 and 4.1.10.500 parallel in that machine with out any problem. I am using the Binary Files which can be downloaded from the Homepage. So I created a third Folder whith the newer Version and set it up. The Server is running properly in the Console mode, see attached File. In MS SQL I can see that the new Version has created the Default repositories. If I try to configure the Client on the same or on another machine, I get following error: The specified server localhost:9187 is not a valid Plastic server. See olso attached file. I also tried to use only the newest Plastic SCM. The same error occured. I hope you can help me.
  17. I am trying to run a PlastiSCM server on my OSX 10.11 (El Capitan) Laptop which syncs per ssl to my work server. Without ssl its no problem. When i try to access per ssl it shows an error in the sync replication view: 'Error: Only the server administrator can accept a certificate on the server' at the same time the console logs: 21.10.15 23:52:21.489 sandboxd[28676]: ([39948]) macplastic(39948) System Policy: deny file-write-create /usr/share/.mono maybe an problem with the rootless feature? Or i'm not capable of putting the certificate at the right place under OSX ^^ Thanks!
  18. I have been using Plastic as a client for some time now and like it a lot. Last year I set up a server on an OSX machine and, after a few hiccups with connections across multiple versions of the software, there was no problem setting up a server. However, I've tried to set up a server on two Windows machines now, a Windows 7 machine and an 8.1 machine, and both machines are causing me problems that I can't seem to solve with a simple Google search (or twelve). After configuring the server with the desired settings, I try to check plasticd status, and get "Cannot start service from the command line or a debugger. A Windows Service must first be installed (using installutil.exe) and then started with the ServerExplorer, Windows Services Administratice tool of the NET START command." Command line reads a whole lot of "log4net : ERROR [FileAppender] Unable to acquire lock on file *.log.txt. Access to the path is denied." so I'm not getting any log info either. I tried using installutil but that won't work either. As I write this it occurs to me that this feels reminiscent of issues I've experienced with installing stuff in Program Files... but if that's the problem, I don't believe I changed the default install directory, and it chose to put itself in Program Files. I'll attempt to install the whole shebang in root C: later but until then, acting under the assumption that this alone won't be the solution, maybe someone has some insight? Thanks!
  19. Hi, would be great if server component won't delete / override the server configuration everytime it gets updated! This is really a no-go! Beein forced to restore server configuration after update will "force" the administrator to not do an update anymore. Can you also please (link) config to some /etc directories which is common and expected. Thank you ~Marcel
  20. So, I have a plastic server setup and it seems every so often I am losing connection to my LDAP Server. I've gotten two errors. (obviously I didnt write them down.) 1. (something along the lines of, The numbers are correct) "User unconfirmed S-1-5-21-824...." 2. (something along the lines of) Cannot connect to LDAP or Active Directory server at this ip :192.168. 0. 00 These persist for about 5 min and then disappear without restarting anything or really doing anything at all except reopening plastic on the client. So I currently am making sure that the LDAP server isnt being over loaded, by just pointing plastic to our secondary server. My main question is can plastic take in a primary and secondary server and if the first one fails use the second. If so, please tell me how. If not any suggestion would. Currently there are about 10 users, and this happens maybe 2-3 times a day. Its not game-breaking, but it is annoying when trying to pull or push new code. thanks for the help -Crychair (Sorry I use LDAP and Active Directory Server Interchangeably. We have AD servers but they listen on 389(LDAP))
  21. Whenever I attempt to pull the quakecode branch from the server (demo.plasticscm.com:8087) on Plastic SCM 5, the BranchExplorer shows emptiness after the pull. It says, "No data found. The server did not return any data for the specified filter." I've tried reinstalling completely several times to no avail, and I really have no clue what to do at this point. Any ideas/solutions? I can provide more details if needed.
  22. Hi! I've setup a virtual machine at home and I pointed a personal domain to my machine and I found a little bug... I synced my plastic client with my remote server at home a few days ago and as my internet connection has dynamic IP address, Plastic was not able to find my server after my connection changed the server's IP address. Now, I know that's not the "supported" or even the "recommended" scenario but I think it's a bug and "when there's a bug let me bring light on it" Thanks for your time
  23. I have a PlasticSCM installation in use for about a year with no recent problems, until client machines suddenly stopped connecting to the Plastic server. I'm not aware of any change on the server machine that might have caused this. The only indication of a server problem, other than clients not connecting, is the following OS X console log entry: com.apple.SystemStarter[39] Unable to start PlasticSCM server. Refer to the plastic.server.log file, placed in the plastic server location, for more details. FAILED Server status looks good, Manually stoping and starting the server seems OK, but does not change the condition. I have restarted the computer (power cycle cold restart), still no change. Based on the information below, can you suggest the next troubleshooting steps? Thanks and best regards, -Glen OS X 10.6.8 - with recent updates $ cm version 5.0.44.505 (community edition, two developers, four (?) projects) DB: SqLite Plastic GUI Client Connection timed out Plastic client can't continue and will be closed Plastic cli $ cm li (~30 second delay) Error: No channel found trying to connect to [dev:8087 (unreachable)] Plastic server - From cli on the machine hosting the plastic server $ plasticsd status PlasticSCM server is started (pid 1466) $ sudo plasticsd stop Stopping PlasticSCM server: OK $ sudo plasticsd start Starting PlasticSCM server: OK $ cm li (~30 second delay) Error: No channel found trying to connect to [dev:8087 (unreachable)] $ cm li --server=dev:8087 (~30 second delay) Error: Connection timed out OS X Console log: 1/28/14 9:48:40 PM com.apple.SystemStarter[39] Plastic SCM starting up 1/28/14 9:48:40 PM com.apple.SystemStarter[39] Starting PlasticSCM server: 1/28/14 9:48:41 PM com.apple.SystemStarter[39] /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 12: xmodmap: command not found 1/28/14 9:48:41 PM com.apple.SystemStarter[39] /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 14: xmodmap: command not found 1/28/14 9:48:41 PM com.apple.SystemStarter[39] /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 16: xmodmap: command not found 1/28/14 9:48:41 PM com.apple.SystemStarter[39] /Applications/PlasticSCM/config/mono_setup: line 18: xmodmap: command not found 1/28/14 9:48:44 PM com.apple.SystemStarter[39] Unable to start PlasticSCM server. Refer to the plastic.server.log file, placed in the plastic server location, for more details. FAILED Plastic.server.log 2014-01-28 21:48:51,934 e6dfe80e-2a82-4f4b-9003-955e619f81bb root at Server:Dev-Mac-WS.local INFO Transaction - Transaction timeout -> 120000ms 2014-01-28 21:48:55,636 root at INFO Channel - 'sinklevel' compression mode set. all metadata will be serialized 2014-01-28 21:48:55,637 root at INFO Channel - 'BufferPoolMax' is set to '10'. It sets the maximum number of available buffers for object data transfers 2014-01-28 21:48:55,637 root at INFO Channel - 'SerializationObjectsAtSink' is set to 'True'. True means SerializationBase descendants are directly written into the response buffer 2014-01-28 21:48:55,679 root at INFO Channel - Start listening 2014-01-28 21:48:55,683 root at INFO Channel - 'sinklevel' compression mode set. all metadata will be serialized 2014-01-28 21:48:55,683 root at INFO Channel - 'BufferPoolMax' is set to '10'. It sets the maximum number of available buffers for object data transfers 2014-01-28 21:48:55,684 root at INFO Channel - 'SerializationObjectsAtSink' is set to 'True'. True means SerializationBase descendants are directly written into the response buffer 2014-01-28 21:48:55,686 root at INFO Channel - Using certificate file ssl-certificate.pfx 2014-01-28 21:48:55,870 root at INFO Channel - Start listening
  24. Hello everyone, I just discovered about Plastic SCM while searching for a versioning solution to adopt while developing a game with Unity3D. I am very excited about it but since I will have to centralize the repository on a remote server I was wondering what kind of dedicated hardware it requires for smooth operation. What kind of processor? How much memory? Disk space? It's gonna be 2 devs, 1 repo, so I'm starting off with the community edition. Any insight/experience from the community is appreciated! Cheers, Burn
  25. Hi, After having done the following : - uploaded PlasticSCM-4.2.39.458-LinuxServerBinaries.zip to my headless server Debian 7.0 - unzipped the contents - installed mono-runtime - installed libmono-corlib2.0-cil - ran ./genscripts.sh I get the following error when running PlasticServerDir/clconfigureserver : Missing method get_AppSettings in assembly /home/fred/Plastic/server/log4net.dll, type System.Configuration.ConfigurationSettings Unhandled Exception: System.TypeLoadException: A type load exception has occurred. at aev.b () [0x00000] in <filename unknown>:0 at aev.a (System.String[] A_0) [0x00000] in <filename unknown>:0 [ERROR] FATAL UNHANDLED EXCEPTION: System.TypeLoadException: A type load exception has occurred. at aev.b () [0x00000] in <filename unknown>:0 at aev.a (System.String[] A_0) [0x00000] in <filename unknown>:0 Same error if running the script through sudo Any ideas ? Fred
×